HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Milyen horoszkópok vannak?

2010.05.27. 12:29

Az asztrológus feladata nem jóslás, hanem tanácsadás. A jövőnk mindig képlékeny, mert nemcsak rajtunk kívül álló erők, hanem a jelenlegi döntéseink és tetteink is befolyásolják. Tehát az asztrológia arra szolgál, hogy tudást adjon a kezünkbe, amely segíti a felelősségvállalást egy jobb jövő érdekében.

Az indiai asztrológia főbb területei:

Születési horoszkóp

A születési horoszkóp azt a karmát mutatja, amit az előző életeinkből hozunk magunkkal. Magában foglalja a személyiség, a különböző életterületek, és az élet korszakainak elemzését. Segítségével megtudhatjuk, hogy milyen alaptermészettel, képességekkel rendelkezünk, milyen élethelyzeteket és lehetőségeket tartogat számunkra sorsunk a hivatásban, a párkapcsolatban, a családban, az egészségben, és számos más területen. Az élet korszakainak rendszere az események és hatások időbeli meghatározására szolgál. Segítségével jobban megt tudjuk tervezni az életünket. A születési horoszkóp a születés helyének és pontos időpontjának felhasználásával készül. A születés pontos idejét és helyét szükséges megadni(az időt az óra/perc adatig).

A születési horoszkópunkat érdemes többször is elkészíttetni, mert egy alkalommal nem lehet teljes mélységű elemzést adni. Az elemzések között legalább 3-6 hónapot kell várni. Ez az idő az előző elemzésnél kapott információk hasznosításához, megéléséhez szükséges. Indiában vannak olyan asztrológusok, akikhez minden vendégük hétszer látogat meg, hogy minden alkalommal egy magasabb szintű elemzést kapjanak.

Kérdő horoszkóp

A jelenlegi cselekedeteink hatását mutatja a jelenlegi életünkre (jelen karma). Minden ilyen horoszkópból egy, esetleg kettő kérdésre kaphatunk választ. Az asztrológia ágai közül talán ez a legkevésbé ismert nyugaton, de az indiai asztrológiában nagyon fontos szerepe van, és gyakran alkalmazzák. Olyanok esetében is alkalmazható, akik nem ismerik pontosan a születésük adatait, mert a kérdés feltevésének helye és időpontja alapján készül.

Összeillés a párkapcsolatban

A párkapcsolat és házasság hosszú távú sikerében fontos szerepet játszik a férfi és a nő természetének összeillése. Abban segít, hogy a két személy gyorsabban megismerje egymást, és harmónikus kapcsolatot hozzanak létre.

Kedvező idő meghatározása

Amikor az ember valamilyen jelentős eseményre készül, vagy el akar kezdeni valamilyen tevékenységet, aminek a sikere hosszú távon fontos számára, akkor ajánlott ehhez egy kedvező idő választani. Ha a kezdésnél szerencsés a csillagok állása, a törekvése még úgy is sikeressé válhat, ha a születési horoszkópjában a jelzések kedvezőtlenek. Viszont kedvezőtlen csillagállásnál csökken a siker esélye. Ezért a nagy jelentőségű dolgokban, mint például a házépítés, vállalkozás, üzlet, és tanulmányok kezdése, vagy házasságkötés, ajánlott élni a kedvező idő meghatározásának előnyével.

Védekezés a káros hatások ellen

A hagyomány szerint az asztrológus az esetleges káros hatások semlegesítésére vagy csökkentésére a következő folyamatok valamelyikét javasolhatja: Drágakő viselése, speciális mantra ismétlése, yantrák viselése, adományozás, tűzáldozat végzése, a félistenek vagy a Legfelsőbb Személy imádata, zarándoklat, stb.

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia karma indiai asztrológia dzsjótis

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr142035305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása