HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA TANFOLYAMOT INDÍTOK

2016.01.21. 20:25

TANULNI VÁGYÓK FIGYELEM!astrologer.jpg

Szeretettel látok minden jelentkezőt az alapszintű védikus asztrológia tanfolyamon, amely február hatodikán, délután egy órakor indul, és egymást követő tíz szombaton lesz megtartva.

A tanfolyam vázlata:

1. Bevezetés: védikus tudás, az asztrológia helyzete ezen belül, mivel foglalkozik, mik a különbségek a nyugati rendszerhez képest, alapfogalmak, horoszkópábra és program bemutatása.
2. A tizenkét jegy megismerése: szimbólumok, elemek, típusok, uralkodó bolygók, helyük az univerzális formában, valamint a zodiákus különböző felosztásai.
3. Bolygók részletesen: analógiáik, személyiségük, természetes tulajdonságaik, kapcsolataik, jegyekben elfoglalt kedvező és kedvezőtlen helyzeteik, aspektusaik, hozzájuk kapcsolódó védikus történetek.
4. Házak részletesen: házrendszer, az egyes házak által képviselt életterületek, házcsoportok.
5. A házak elemzésének alapelveinek megismerése, valamint gyakorlás példahoroszkópok segítségével, amely minden további foglalkozásnak a részét képezi majd.
6. A jógák, vagyis fontos bolygókombinációk megismerése, felismerése, értelmezése példák segítségével.
7. Személyiségelemzés a test, az elme és a lélek szintjén, valamint a tizenkét jegy személyiségvonásai.
8. Eseményasztrológia: az asztrológiai hatások időzítése a bolygók korszakai és tranzitjai segítségével.
9. Elemzés a pontos születési idő hiányában, valamint a születési idő pontosításának műhelytitkai.
10. A kedvező csillagzat meghatározásának módja különböző fontos törekvéseink elkezdéséhez.
surja_3.jpg

Fontos információk:

Helyszín: a Vigyázó Ferenc utcai Góvinda étterem.

Oktató: Én, vagyis Nagy Attila, gyakorló védikus asztrológus, ennek a blognak, és a Facebook-on a Csillagzat Védikus Asztrológia oldalnak a szerkesztője (a jobb oldali kép csak illusztráció).

Időpont: az első alkalom 2016.02.06-án lesz, szombaton, 13:00-15:00 között. A többi alkalom az egymást követő szombati napokon lesz.

Díj: egy összegben fizetve 25000 (10x2500) Ft, négy alkalom együtt 12000 (4x3000) Ft, egyetlen alkalom díja pedig 3500 Ft. Szóval, ha végig akarsz jönni, akkor megéri egyben fizetni.

A fizetés a helyszínen történik. Amennyiben nem leszünk elegen a terem bérléséhez, akkor kisebb csoportban továbbra is biztosítani fogom a lehetőséget a tanulásra (természetesen, ez csak elméleti opció, mert nagyon sokan leszünk). 

Amit feltétlenül hozzál magaddal az első alkalommal: jegyzet, íróeszköz, lelkesedés. Aki tud az hozhat laptopot is, amelyre ajánlott előre letölteni a Jagannatha Hora horoszkóp programot (innen: http://www.vedicastrologer.org/jh/ ).

A részletek még módosulhatnak az igényeknek megfelelően. Mindenkinek a hozzászólását szívesen veszem.

Köszöntem a figyelmet, 

Nagy Attila, asztrológus és oktató.

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam tanulás asztrológia képzés indiai asztrológia védikus asztrológia dzsjotis

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr328300226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása