HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

ÁLDÁSOS BOLYGÓÁLLÁS KÖZELEG...

2016.04.08. 00:59

csillagos_eg_2.jpgEgyre több bolygó rendeződik szerencsés jegybe, és ezek együtt szerencsét hoznak a megszületendő és már megszületett lényekre.
Már jó ideje a saját jegyében áll a Mars (a Skorpióban), a harcosok és bátor férfiak örömére. No meg a lányok se szomorkodjanak emiatt...
A Vénusz nemrég lépett a tetőzési jegyébe, ahol a legkedvezőbb hatásait adja, ezért a nők megszépülnek (még jobban), a tavasz az ötödik fokozatba kapcsol, a zenészek kiteljesednek, minden madár párat választ, és minden élőlény szívét boldogság árasztja el.
Hamarosan a Nap is csatlakozik az említett bolygókhoz, azzal, hogy belép az áldásos tetőzési jegyébe (a Kosba). A Nap képében az univerzum Felsőlelke nyilvánul meg, valamint minden bolygó királya és az életerő forrása. Az Ő fénye és hője nélkül elképzelhetetlen lenne az élet.
Ez eddig három kiemelt helyzetben lévő bolygó. Negyediknek csatlakozik hozzájuk a Hold, amikor éppen a Rák vagy a Bika jegyben áll.
Együtt hatványozott a hatás. Jó hír a haladó kismamáknak, hogy amikor négy vagy több bolygó egyszerre áll kedvező jegyben és házban, akkor kiemelkedő személyiségek születnek meg. Ehhez még az aszcendensnek kell jó helyre kerülnie, ami a nap közbeni idő függvénye.
surja_3.jpg
A három kedvező bolygó 2016 április 13-ától 25-ig lesz együtt kedvező helyzetben. És most jönnek a műhelytitkok, mert megérintett a tavasz lehellete, és különösen jó kedvemben vagyok.
Az arany tuti napok akkor jönnek el, amikor negyedik planétaként a Hold is tökéletes helyen lesz:

Április 14. csütörtök.
Április 15. péntek.

A teljes lehetőséget a következőképpen tudjuk kiaknázni. Ha ezeken a napokon valamilyen fontos új tevékenységbe kezdünk, amiben sikert szeretnénk elérni, akkor a szerencse üldözőbe vesz!
És ha már üldöz, ne fuss el!

MINDENKI ADJA TOVÁBB! MEGOSZTÁS ÉR!

Áldás békesség :)

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia csillagzat indiai asztrológia védikus asztrológia dzsjotis szerencsés csillagzat kedvező időpont

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr778578304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása