HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

AZ ÖSSZEILLÉS HOROSZKÓPJA - ÉS AMIT ÉRDEMES TUDNOD RÓLA

2012.02.06. 16:11

 

Ebben a bejegyzésben a párkapcsolat és házasság terén készített összeillésről lesz szó. Ez egy olyan horoszkóp, amit igen gyakran kérnek tőlem. Fontos, hogy az ember természete összeillő a párjával vagy sem, és a gyakorlatban ez csak hosszú távon derülne ki, ezért nagy segítség, hogy a horoszkóp segítségével is utána lehet nézni.

Az összeillés elkészítése összetett folyamat, mert az emberek természete és a kapcsolatok is összetettek, és az összeillés ennek megfelelően több szempontból vizsgálja meg a kérdést.

 

Mielőtt belemennék az elemzés részleteibe, fontos tisztázni egy gyakori félreértést. Sokan azt hiszik, hogy egy jó összeillés önmagában garantálja a kapcsolat sikerét. Ezt cáfolnom kell. Ez egy olyan kérdés, amit nem lehet csupán a matematika segítségével meghatározni. Egy 90%-os összeillés nem 90%-os kapcsolatot eredményez, és egy 50%-os összeillés sem eredményez félértékű kapcsolatot. Az összeillésben a horoszkópon kívül más tényezők is szerepet játszanak, és mindezek együtt hozzák létre az eredményt. Az ember szabad akarattal rendelkező, önálló döntéseket hozó lény, és ezek a döntései mindent befolyásolnak, a viselkedését, a céljait, a tetteit, stb., ezért nem lehet minden részletet előre megjósolni. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha minden teljesen előre meg lenne határozva, és a szabad akarat számunkra nem létezne. De létezik, ezért bármi is legyen a karmánk, amíg az be nem teljesedett, a szabad akaratunkból hozott önálló döntéseink bizonyos keretek között módosítják a pontos eredményt.

Az összeillés horoszkópja azt mutatja, hogy milyen az összeillés a két fél természete és sorsa szerint. A jó összeillés a sikeres és boldog kapcsolatnak csupán az egyik fontos feltétele, nem pedig a lényege vagy alkotórésze. Ezért az összeillésnek csupán megfelelőnek, nem pedig minél magasabb értékűnek kell lennie. A kapcsolat sikerének más feltételei és fontos támogató tényezői  a figyelmesség, a jó kommunikáció, az erény, a közös jövőkép, a közös értékrend, a közös lelki célok és elkötelezettség, stb. Magam körülbelül hatvan híres történelmi személyiség összeillését számoltam ki és vizsgáltam meg, és a legtöbb hosszú távon sikeres kapcsolat összeillése közepes és nem pedig nagyon magas értéket mutatott. A szélsőségek közötti közép hosszútávon általában mindenben megfelelőnek és jónak bizonyul.

 

Az összeillés a következő három fő részből áll:

1. A holdjegyek összehasonlítása nyolc részből áll, és a két fél természetét hasonlítja össze.

2. A születési horoszkópban a párkapcsolat és házasság házának vizsgálata megmutatja, hogy a két félnek külön-külön milyen karmája van ezen a területen.

3. A kérdő horoszkóp készítése alapján a kapcsolat sikerére lehet következtetni. A kérdő horoszkóp - a születési horoszkóppal ellentétben - a jelen életünkben létrehozott karmát is figyelembe veszi.

A három tényezőből az asztrológus nem mindig tünteti fel mindegyiket, hiszen ha az eredményük ugyanaz, erre nincs szükség.

A holdjegyek összehasonlításának nyolc síkon elemzi a két fél természetének összeillését: (1.) társadalmi osztály; (2.) irányítási vágy; (3.) egyetértés; (4.) szexualitás; (5.) barátság; (6.) alaptermészet; (7.) mélyebb egyetértés és összhang; (8.) a energiatest és mentális alkat különbözősége.

A felsorolt részek mindegyike az előzőnél eggyel több pontot ér, egytől nyolcig. Az összes lehetséges pontszám elméletileg a 36. Ezt szokás átváltani és százalék formájában kifejezni. Az összeillés fontos része a a gyenge eredményt mutató területekkel kapcsolatos tanácsadás, amely segít elkerülni vagy megoldani a problémákat.

 

A szabad akaratunk helyes használatához a valóságnak megfelelő helyes ismeretekre van szükségünk. Ha már ennyit tudsz az összeillés horoszkópjáról, az elég, hogy megértsd belőle, amire szükséged van, félreértésektől mentesen, és a valódi ismeretek birtokában jó döntéseket hozva, és ennek megfelelően cselekedve egy tudatosabb és sikeresebb életet élj. Ebben segít az asztrológia tudománya.

 

Nagy Attila, asztrológus.

Telefon: 06 30/322 23 85

EEmail: astroati@gmail.com


Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia india szerelem párkapcsolat sors karma házasság végzet indiai asztrológia védák védikus asztrológia véda párhoroszkóp dzsjótis összeillés összeillőség szinasztria

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr664072200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása