HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

A MARS TETŐZÉSBEN

2014.11.28. 19:53

Mars1.jpg2014.11.27-én csütörtökön 22:30-kor a Mars belép a Bak jegybe, és 2015.01.04-ig ott fog tartózkodni. Ez azért fontos, mert a Mars számára ez a legelőnyösebb helyzet, itt adja a legjobb eredményeket.
A Mars a férfiak, a teremtőerő, a vitalitás, a vállalkozó szellem, a bátorság, a sport, a harc és a háború istene. Mindezekben a dolgokban jobban ki fogunk tudni teljesedni.
Sportolóknak, harcművészeknek ez egy remek alkalom a fejlődésre, fizikai és szellemi értelemben egyaránt.
Az erények közül a bátorság és a hősiesség szelleme az, aminek a fejlesztését legjobban támogatja.
Egyeseknek növekedhet a hajlama a vakmerőségre és meggondolatlanságra is. Nekik könnyebb lesz konfliktusokba keveredni. Ezért nem árt az óvatosság sem, mindennek megvan a pozitív és a negatív oldala.
A kedvező hatásokat megerősíti két másik előnyös állás. Az egyik az, hogy a Mars és a Szaturnusz kölcsönösen egymás jegyében állnak. A másik az, hogy a Jupiter jótékony aspektusában részesíti a Marsot.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia india horoszkóp indiai asztrológia kedvező csillagzat dzsjotis jyotish Mars

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr416941267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása