HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Rólam

2008.10.04. 21:43

Üdvözöllek asztrológiai honlapomon!

Nagy Attila vagyok, védikus asztrológus. Már fiatal koromtól élénken érdekelt a sors, a tettek, az emberi tudat és az univerzum működésének megértése. Nyolc évvel ezelőtt kezdtem el az asztrológiai tanulmányaimat mesterem, Bhaktai Ádám irányítása alatt, hat éve készítek önállóan horoszkópokat, és három éve tanítom az asztrológiát. A mai napig sok energiát és időt fordítok a védikus asztrológia elmélyült tanulmányozására. Az asztrológia gyakorlása nap mint nap csodálatos élményekkel gazdagítja életemet, és szeretném ezt minél több emberrel megosztani.

Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy minél több ember megismerhesse az indiai asztrológiát és az általa nyújtott nagyszerű lehetőségeket. Horoszkópunk ismerete segít abban, hogy sikeresebb és teljesebb életet élhessünk. Saját tapasztalataim alapján biztosan állíthatom, hogy az asztrológia valódi tudás, mely megfelelő módon alkalmazva mindenkinek a javát szolgálja.


E-mail címem: attila@csillagzat.hu


Nagy Attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr42696466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása