HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

CSILLAGOK, TUDOMÁNY ÉS ASZTROLÓGIA

2015.03.13. 18:27

csillagvizsgalo.jpgAzon gondolkodom, hogy milyen érdekes hasonlóságok vannak a tudomány és az asztrológia felfogása között. A tudósok a csillagos égbolt fényeit tanulmányozzák, és ebből messzemenő következtetéseket vonnak le a távoli galaxisokról, csillagokról, az univerzum sorsáról, múltjáról és jövőjéről. A csillagok fénye alapján még arra nézve is következtetéseket vonnak le, ami nem látható. Például csillagok fényének ismétlődő változása alapján arra gondolnak, hogy biztosan valamilyen bolygó kering körülöttük. Vagy mivel nem tudják összeegyeztetni a tapasztalatokat azzal, amit a gravitáció törvényéről tudunk, megalkotják a sötét anyag és energia fogalmát. Még a jel hiánya is jelenthet valamit. Látszik, hogy a tudomány teljesen az információról szól, mert ha még amikor a létezés más formáival, például az anyag vagy az energia megnyilvánulásaival foglalkozik, akkor is végső soron a rájuk vonatkozó információt keresi és értelmezi.

csillagos_eg_2.jpgHasonlóan az asztrológusok is a csillagos ég fényeiből és azok változásaiból szereznek információkat, azzal a különbséggel, hogy őket az ember sorsára, múltjára és jövőjére vonatkozó információk érdeklik.

A CSILLAGOS ÉG NEMCSAK GYÖNYÖRŰ, HANEM AZ ÉLETRŐL ÉS A VILÁGRÓL SZÓLÓ INFORMÁCIÓ BŐSÉGES TÁRHÁZA IS, OLYAN, MINT EGY KÓDOLT ÜZENET, AMELY VÁLASZOKAT AD AZ ÉLET NAGY KÉRDÉSEIRE.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány asztrológia horoszkóp csillagok csillagzat indiai asztrológia véda dzsjotis dzsjótis csillagos égbolt

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr677266231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása