HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

LÁSD A JÖVŐT A TUDÁS SZEMÉVEL!

2014.11.12. 00:11

bhrigu_15040.jpgGondolj csak bele, mennyivel jobb döntéseket hozhatnál, ha lenne információd a jövő történéseiről, és az azokat alakító tendenciákról? Bármilyen hihetetlennek tűnik, a védikus asztrológia pontosan ezt kínálja neked! A fény tudománya különleges szemeket ad neked, hogy bepillantást nyerhess a jövő alakulásába. Néha már egy kevés információ is rendkívül sokat érhet. Rajtad áll, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel!

MIT NYÚJT NEKED A VÉDIKUS HOROSZKÓP?

A horoszkópod ismerete abban segít, hogy jobban megismerd magadat, a képességeidet, a lehetőségeidet, valamint az életed folyását. Ez a tudás támogatja a siker elérését, az emberi kapcsolataid javítását, valamint a tudatosságod fejlesztését önmagaddal és a világgal kapcsolatban. Így segít megteremteni a harmóniát és boldogságot az életedben.

MITŐL HITELES A VÉDIKUS ASZTROLÓGIA?

Sokak számára kérdés lehet, hogy higgyenek-e egyáltalán a sorsban, és hogy az asztrológia valódi tudást nyújt-e róla. Ezeket a kérdéseket érdemes alaposan megfontolni. Fontos azt is figyelembe venni, hogy a védikus asztrológia esetében nem egy divatról, hanem egy nagy múltú hagyományról van szó. Több ezer évnyi tapasztalat és bölcsesség támasztja alá, hogy a csillagok világának változásai betekintést adnak az élet törvényszerűségeibe. Innen ered a védikus asztrológia hitelessége; ez egy kipróbált és sokszorosan megerősített tudomány.

index_1.jpgSORS VS. SZABAD AKARAT?

Vannak olyan emberek, akik azért választják a sors gondolatának elutasítását, mert jobban szeretik azt gondolni, hogy teljes mértékben maguk tudják irányítani az életüket. Az ilyen érzelmi alapú megközelítés azonban könnyen megtévesztheti az embert. Az életben gyakran tapasztalhatjuk, hogy a dolgok részben rajtunk, részben pedig tőlünk független tényezőkön múlnak. Egy találó hasonlat szerint a sors osztja ki nekünk az élet kártyalapjait, de mi magunk dönthetünk arról, hogyan játsszuk meg azokat. Az asztrológia segít megismerni a lapjaidat, hogy aztán kihozhasd belőlük a legjobbat, amit szeretnél. Így kerül a szabad akarat és a sors eszméje tökéletes összhangba.

A VÁLASZTHATÓ HOROSZKÓPOK DIÓHÉJBAN:

  1. A születési horoszkóp a alaptermészetedről, a képességeidről, az életed különböző területeiről és korszakairól szóló tudást tartalmazza. A kifejtése történhet személyesen vagy írásban, mindegyiknek megvan a saját előnye. A saját horoszkóp mindenki számára alapmű.
  2. A kérdő horoszkóp egy kérdést vagy kérdéskört válaszol meg egy adott probléma megoldása érdekében.
  3. Az összeillés segítségével már a párkapcsolat kezdetén megállapíthatjuk, hogy a két személy természete mennyire illik össze, mik a kapcsolat erősségei és gyengeségei, mire kell odafigyelni a kapcsolat tartós sikere érdekében.
  4. A védikus holdnaptár abban segít, hogy az életedet össze tudd hangolni a természet belső ritmusának változásaival. Megvilágítja az egyes napok természetét, megmutatja, hogy milyen tevékenységeket támogatnak és milyeneket nem.
  5. A kedvező idő meghatározása a legfontosabb törekvéseid sikerét támogatja. A kedvező csillagzatnál való kezdés a jószerencse záloga, mert nagymértékben növeli a siker esélyét, és segít elkerülni a buktatókat.

HA SZERETNÉL ASZTROLÓGIÁT TANULNI:

Asztrológiát tanulhatsz tőlem, elsősorban magánórák formájában. A tanítás és a tanulás folyamata a tanár és a tanítvány számára is építő folyamat. Ha érdekel a dolog, írj üzenetet :).

ÉLJ A VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ÁLTAL NYÚJTOTT LEHETŐSÉGEIDDEL!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr196888617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása