HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Mit tudhatsz meg a születési horoszkópodból?

2011.12.27. 18:07

Az indiai asztrológiában a horoszkóp főbb típusai a következők: születési horoszkóp, kedvező idő meghatározása, összeillés a párkapcsolatban, kérdő horoszkóp. Ezek közül most a születési horoszkópról fogok írni, amely a születés időpontja és helye alapján készül, és jelenlegi életünkre vonatkozó karmánkat ismerhetjük meg belőle. Sorsunkat befolyásolják a jelen életünkben végrehajtott cselekedeteink is, de nagyobb részben az előző életünk tettei határozzák meg. A jelen életünk törekvései csak alakítják a múltból hozott karmánk megnyilvánulásának formáit. Mindez az örökség kódolt formában fejeződik ki a születési horoszkópban. Az asztrológus feladata nem más, mint hogy a kódokat kibontsa és a tudást elérhetővé tegye számodra.

A születési horoszkóp részei:

1. Részletes személyiségelemzés az aszcendens, a Hold és a Nap jegyei alapján. Az aszcendens a szülött viselkedését és érdeklődését, a Hold az elmét és érzelmeket, a Nap pedig az ember lelkületét befolyásolja legjobban. Természetesen a horoszkóp többi bolygójának állásai is befolyásolják az eredményt. Az önismeret fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ez egy olyan tudás, amelynek birtokában az ember sikeressé és boldogabbá válik, ám nélküle minden értelmét veszti.

2. Az életterületek részletes elemzése. Az életterületeket a horoszkóp házai jelzik, az aszcendenssel kezdődően. Az asztrológiai házak főbb jelentései: (1) a szülött maga, (2) vagyon és beszéd, (3) vágyak és testvérek, (4) otthon és anya, (5) tanulás és gyerekek, (6) betegségek és ellenségek, (7) házastárs és szerelem, (8) élethossz és halál, (9) vallás és törvény, (10) hivatás és tettek, (11) nyereségek, (12) veszteségek és megvilágosodás. Természetesen a felsoroltakon kívül minden más témát is meg lehet vizsgálni. Ennek a tudásnak a segítségével az ember megismerheti a képességeit és lehetőségeit, hogy a terveit és célkitűzéseit szilárd alapokra építse.

3. Az élet korszakainak elemzése. A bolygók korszakainak és tranzitjainak elemzése által minden fontos információt megtudhatunk arról, hogy az életünk különféle időszakaiban milyen asztrológiai hatások befolyásolják az életünket. Minden bölcs ember elismeri, hogy sokkal jobb felismerni és kihasználni a kedvező hatásokat, mint az árral szemben úszni. Ebben az asztrológia sokkal megbízhatóbb segítséget nyújt, mint bármilyen más módszer. Ezért mindenkit arra biztatok, hogy éljen ezzel a lehetőséggel!

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia horoszkóp sors végzet indiai asztrológia védák védikus asztrológia dzsjótis születési horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr13499435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása