HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

AJÁNDÉKOZZ... HOROSZKÓPOT KARÁCSONYRA!

2014.12.10. 21:01

kari.jpgHa nehéz eldönteni, mit ajándékozz karácsonykor, adok egy tuti tippet: személyes védikus horoszkópot! Ajándékozni nagyszerű dolog, de nincs rosszabb annál, mint amikor az ember azon tépelődik, mit is készítsen a fa alá. Íme egy új ötlet! Mit is adhat a horoszkóp annak, akit megajándékozol vele?

A legnagyobb értékek, amiket adhatunk másoknak, a tudás és a szeretet. Az asztrológia tudást ad önmagunkról, a természetünkről, képességeinkről és lehetőségeinkről. Megmutatja, hogy milyen korszakok, hatások és események várnak ránk a jövőben. Segít jó döntéseket hozni, és a már létező problémáinkat megoldani. Támogatja a hosszú távú tervezést, és ezáltal a tudatosság fejlesztését. Nem utolsó sorban érdekes és elgondolkodtató. Az egyetlen fontos feltétel, hogy olyan embereknek érdemes adni, akik értékelik ezt a fajta ajándékot, nyitottak a keleti bölcselet, az ezoterikus tudás, az asztrológia iránt. De hát ez így van minden más ajándék esetén is.

Bhrigu-Prediction.jpg

Ha érdekel a dolog, írj levelet nekem! A horoszkóp terjedelmét és árát tekintve is rugalmasak a lehetőségek, biztosan találunk olyan megoldást, ami megfelel az igényeidnek. Biztos vagyok benne, hogy sok örömet és maradandó értékeket tudsz adni általa a barátaidnak, szeretteidnek.

Nagy Attila, védikus asztrológus.

Email: astroati@gmail.com

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr126973343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása