HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

A NAPI BOLYGÓÁLLÁSOKRÓL

2013.05.27. 23:34

bölcs.jpg

Elég régen írtam már bejegyzést, de most újra jelentkezem! Az utóbbi évben rengeteg más dolgom volt, ami háttérbe szorította a blog írást. A napi bolygóállásokat sem nagyon nézegettem, ezért újra rá kellett jönnöm, hogy az asztrológiára hagyatkozni milyen hasznos dolog. Általában annak ellenére, hogy asztrológus vagyok, nem nagyon érdekelt, hogy a mindennapjaimat a csillagok állásához igazítsam.

Most is az a meggyőződésem, hogy a hosszú távú előrejelzések fontosabbak a napi csillagzatnál, és a sok részletben könnyen elveszik az ember, ami aztán oda vezethet, hogy a leglényegesebb dolgokat nem veszi észre. Ugyanakkor időről-időre történnek velem olyan váratlan események, amelyek felhívják a figyelmemet a napi állásokról való tudatosság hasznosságára. Az ilyen események után kíváncsiságból meg szoktam nézni a horoszkóp aktuális állását, és rendszeresen szembesülnöm kell azzal, hogy a horoszkóp figyelembevételével felkészülhettem volna az adott helyzetre, és ezzel jelentős idő- és energiapocsékolást, valamint kellemetlenségeket kerülhettem volna el.

Ezért a közelmúltban önkritikát gyakoroltam, és elhatároztam, hogy tanulni fogok az ilyen esetekből, és változtatok a szokásaimon. Nem fogok abszolút mindent a csillagok állásának alárendelni, de figyelemmel fogom kísérni a helyzetet, és szükséges esetekben módosítom a terveimet. Ezt ajánlom mindenki másnak is! Ami ilyenkor a leginkább fontos, az a védikus holdnaptár(pancsánga) és a bolygók aktuális együttállásai, különös tekintettel a Hold helyzetére. Vannak időnként olyan napok, amelyek kiemelten kedvezőnek vagy károsnak számítanak. A kedvező napok nagyon jó lehetőséget biztosítanak az életünkben kiemelten fontos dolgok és kapcsolatok fejlesztéséhez, a káros napokat pedig a fontosabb dolgokban ajánlott elkerülni. Ez ilyen egyszerű.

A védikus asztrológia tudománya segít bennünket abban, hogy jobban tudjuk menedzselni az életünket, és el tudjuk érni a céljainkat. Nem az élet vezérfonala, de egy nagyon hasznos segítség. Nem szükséges, hogy mindent a csillagok állásának rendeljünk alá, de vegyük figyelembe azok hatását, és egy idő múlva látni fogjuk, hogy ez a javunkra válik. Ehhez a gyakorlatban semmi másra nincsen szükség, mint egy jó védikus holdnaptárra. Ha tudunk olyan képzett asztrológusról, aki a blogjában rendszeresen tudósít minket a csillagok aktuális hatásáról, az is megfelel. Ha valaki egy jó védikus holdnaptárat szeretne, keressen meg engem, ebben is szívesen segítek!

A jelenlegi helyzetről tudni kell, hogy a holnapi nap különösen kedvezőtlen(május 28., kedd), vagy legalábbis csak olyan tetteket támogatna, amelyeket jóravaló ember messze elkerül. Fontos kapcsolatokat ne kezdjünk ezen a napon, és más fontos törekvéseket se kezdjünk el! A holnapi nap háromszorosan is agresszív természetű, ezért a jámbor és előnyös karmát eredményező törekvéseknek nem kedvez. A bűnözők biztosan örülnének neki, de nekik se ajánljuk, mert a bűnözés rossz karmát eredményez, ezért előbb-utóbb úgyis rosszul járnak.

Tisztelettel:

Nagy Attila, asztrológus.

Telefon: 06 30 322 23 85

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr785321484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása