HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

AJÁNDÉKOZZ HOROSZKÓPOT!

2011.12.14. 16:33

Nem tudod, hogy milyen karácsonyi ajándékkal lepd meg szeretteidet, barátaidat? Ajándékozz horoszkópot!

Ebben a világban semmi nem olyan értékes, mint a tudás. Ha valóban értékes, egyéni és személyes dolgot szeretnél adni, akkor az egyik legjobb választás a horoszkóp lehet. Az asztrológia tudománya a védikus tudomány szeme, mert látást ad nekünk az anyagi világ sötétjében, és így magasabb szintre emeli a tudatosságunkat és cselekedeteinket.

A következő fajta horoszkópokat ajánlom: 

1. Születési horoszkóp. Három részből áll: személyiségelemzés, az élet legfőbb témáinak kifejtése, előrejelzés. A születési horoszkópunk az előző életünkből hozott karmánkat, valamint az abból adódó élethelyzeteket és lehetőségeket mutatja.

 

2. Védikus holdnaptár. Leírja minden egyes nap természetét és a legkedvezőbb időpontokat. Segítségével figyelemmel kísérhetjük az idő minőségének változásait, hogy minden hosszútávon fontos eseményt és tettet szerencsés csillagzat alatt végezzünk, és ez által sikeressé váljunk.

 

Rohamosan fogy az idő, ezért ha horoszkópot szeretnél ajándékozni, ne késlekedj sokat! A rendelést a honlapomon tudod elküldeni, vagy elérhetsz a következő úton:

 

 

 

Nagy Attila, asztrológus:

www.astroati@gmail.com

06 30 32 22 385

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia karácsony ajándék horoszkóp védikus asztrológia holdnaptár dzsjótis

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr813463408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása