HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Halottak napja és asztrológia

2008.11.01. 23:50

Ma van a halottak napja. Ilyenkor eltávozott rokonainkra, barátainkra emlékezünk. Fontos, hogy megadjuk számukra a kellő tiszteletet, hiszen sokat köszönhetünk nekik. Manapság a materialista életfelfogás miatt sokan azt gondolják, hogy a halál után az ember megsemmisül. A Védák, India ősi írásai elmagyarázzák az önvalóról szóló tudást. Aki rendelkezik lelki tudással, az megérti, hogy az élet forrása nem az anyagi test, hanem a lélek. A halállal nem az élőlény semmisül meg, hanem az anyagi test. Azok a kedves rokonok és barátok, akikről ma megemlékezünk, valójában tovább élnek egy másik testben és egy másik helyzetben, csupán a testük halt meg.

Az élőlény tetteitől, azaz karmájától függ, hogy következő életében milyen testben születik újjá, és milyen lesz a sorsa. Akik jámbor tetteket hajtanak végre, azokra boldogabb élet vár, akik tudatlanságból bűnös tetteket követnek el, azok egyre mélyebbre süllyednek. Minden hagyományos kultúrában elfogadták, hogy az élőlény a halál után tovább létezik, ezért szokás volt valamilyen vallásos ceremóniát végezni az eltávozott élőlény lelki üdvéért. Ezek a vallásos szertartások segítenek az eltávozott léleknek, hogy megszabaduljon bűnös  tettei következményeitől, és megkaphassa jámbor tetteinek gyümölcsét.

Az asztrológiában a születési horoszkóp azt mutatja meg, hogy milyen hatásokra számíthatunk a múltban végrehajtott tetteink következtében. Közben azonban arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a jelen életünk tetteivel készítjük elő a következő életünket. Ha egy hiteles forrásból lelki tudáshoz jutunk, akkor végre teljesen kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, megszabadulhatunk a karmánk okozta kötelékektől, és elérhetjük a tökéletes boldogságot. A lelki tudás megértéséhez mindenki számára India bölcsessége lényegének, a Bhagavad-gítának a tanulmányozását ajánlom.

Szólj hozzá!

Címkék: élet halál karma következő vallás halottak napja bhagavad gítá horoszkóp asztrológia

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr18744790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása