HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

A KÉRDŐ HOROSZKÓP

2012.01.25. 13:29

 

Ebben a részben tovább folytatom a védikus(indiai) horoszkóp fajtáiról szóló cikksorozatomat. Eddig szó esett a születési horoszkópról, ezen belül az élet eseményeinek elemzéséről, és az éves horoszkópról. Ebben a részben a kérdő horoszkópról lesz szó, amely kevésbé ismert.

 

A születési horoszkóp a születés ideje és helye alapján készül, és az előző életeinkből hozott karmánk hatásait elemzi. A kérdő horoszkóp ezzel szemben az asztrológusnak feltett kérdés ideje és helyszíne alapján készül, és az ebben az életben létrehozott karmánk hatásait mutatja meg. Ezért a védikus asztrológiában az elemzés teljessége és pontossága kedvéért gyakran használjuk egyszerre a kétféle horoszkópot.

 

A legfontosabb horoszkóp a születési horoszkóp, ugyanakkor vannak olyan specifikus kérdések, amelyekre a születési horoszkópból nem lehet kielégítő választ adni. Ilyenkor a kérdő horoszkóp készítése javasolt. Ugyanakkor a kérdő horoszkópot a születési horoszkóp jelzéseinek figyelembevételével kell értelmezni. A születési horoszkópot nem helyettesíti, hanem a belőle nyerhető információkat kiegészíti és pontosítja.

 

A kérdő horoszkóp alkalmazásának legfontosabb területei:

-a születési horoszkópból nyert információk pontosítása és kiegészítése;

-az összeillés készítésének fontos része;

-használható a születési idő pontosításában;

-ismeretlen születési idő esetén is használható.

 

Ha többet szeretnél tudni, rendeld meg a saját horoszkópodat!

 

Nagy Attila, asztrológus.

Telefon: 06 30 / 322 23 85

Email: astroati@gmail.com


Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia horoszkóp sors karma végzet védikus asztrológia véda dzsjótis prasna kérdő kérdező horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr503762501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása