HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

VEDD KEZEDBE A SORSOD IRÁNYÍTÁSÁT

2011.04.29. 17:18

Az asztrológiának több ága is van, ezek közül a nyugati világban a Muhúrta kevésbé ismert. A muhúrta szanszkrit szó, amely eredetileg egy 24 perces időegységet jelent. A védikus asztrológiában azonban a kedvező és káros idők meghatározásának tudományát is jelenti.

A születési horoszkóp a bolygók születés idején fennálló helyzetének hatását elemzi, és ezáltal az előző életeinkből hozott karmánknak a hatását mutatja. Azonban a jelenlegi életünkben végzett cselekedeteknek is van hatása. Az előző életekből hozott karma és a jelen élet cselekedetei együttesen határozzák meg a sorsunkat. Az előző életünkből hozott hatásokon nem változtathatunk, hiszen az idő kerekét senki nem tudja visszaforgatni. Azonban a jelen életünkben végzett döntéseink a szabad akaratunkból hozott döntéseinken alapulnak, ezért a befolyásunkon belül vannak. A Muhúrta tudománya segít abban, hogy a helyes döntéseket a megfelelő időben váltsuk cselekedetekre, és ezáltal kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását.

A Muhúrta azt jelenti, hogy életünk fontos eseményeihez és a fontos folyamatok megkezdéséhez az asztrológus kedvező időpontot határoz meg számunkra. A jó kezdés minden esetben megemeli a siker esélyét.

HA JÓL ISMERJÜK A LEHETŐSÉGEINKET, ÉS A SZABAD AKARATUNKAT HASZNÁLVA HELYES DÖNTÉSEKET HOZUNK, VALAMINT KEDVEZŐ CSILLAGZATNÁL LÁTUNK HOZZÁ TERVEINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ, A SIKER NEM MARAD EL.

Előfordul olyan is, hogy az előző életünkből hozott erőteljes karma miatt még a helyes időpontban való kezdés sem elég a sikerhez. Ez azonban ritkán történik meg. Az előző életekből hozott karmánk határozza meg a lehetőségeinket és a korlátainkat, ebben az életben.

A lehetséges legjobb eredmények eléréséhez minden esetben szükség van a kedvező csillagzatnál való kezdésre. Jó lenne, ha minél több ember tudatossá válna erről a lehetőségéről, és élne vele. A kedvező idő meghatározására leginkább eljegyzéshez, esküvőhöz, tanulmányok elkezdéséhez, vizsgára vagy bármilyen más megmérettetéshez való felkészüléshez, üzleti vállalkozás megkezdéséhez, fontos üzleti tárgyaláshoz, ház építéséhez stb. van szükség.

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia sors csillagzat indiai asztrológia védikus asztrológia kedvező csillagzat dzsjótish muhurta muhúrta

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr482864999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása