HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

BHRIGU JÓSLATAI AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVTIZEDEKRE

2011.03.21. 17:46

Az indiai pálmalevél könyvtárakban minden ember sorsa fel van jegyezve. Keletkezésük ideje az ősidőkbe nyúlik vissza. Az ősi történet szerint egyszer Párvatí istennő férjétől, Sivától érdeklődött a teremtett lények sorsa felől. Párvatí minden embert a saját gyermekének tekintett, ezért kérdezte Sivát a jövőjük felől. Kettejük beszélgetését aztán a hét bölcs - Agasztja, Atri, Bhrigu, Vaszistha, Válmíki, Visvámitra, Vjásza - jegyezte le, akik szintén a múlt és a jövő titkainak tudói voltak. A bölcsek tanítványaikra és utódaikra hagyták ezt a tudást, és rajtuk keresztül juthatott el hozzánk.
Aki kíváncsi a sorsára, annak először az ujjlenyomatát kell megadnia. Ennek alapján keresik ki a rá vonatkozó, kész horoszkópot az ősi könyvtárból. A horoszkópok egészen egyéni, másokra nem vonatkoztatható adatokat is tartalmaznak, mint például a rokonok nevét, a házasság és más fontos események időpontjait, stb., valamint az előző és következő életekről is információkat adnak.

A. C. Bhaktivédanta Szwámí Prabhupáda, a védikus bölcselet és kultúra nagyszerű tudósa a következőket írja a pálmalevél könyvtárakról:

"Az emberi lénynek műveltnek kell lennie ahhoz, hogy megértse előző életét, és azt, hogyan törekedjen
egy jobb életre a jövőben. Van egy könyv is, a Bhrigu-szamhitá, ami az asztrológiai számításokra
támaszkodva minden információt megad az ember múltbeli, jelenlegi és jövőbeli életeiről.
Valamilyen módon meg kell értenünk a múltunkat, a jelenünket és a jövőnket. Akit csak jelen teste
érdekel, és csak azzal törődik, hogy a lehető legteljesebb élvezetben legyen része az érzékein keresztül, az a tudatlanság kötőerejének hatása alatt áll, és jövője rendkívül sötét." Forrás: Srímad-Bhágavatam, 6.1.49. magyarázat.
A következő jóslatokban található jövőkép meglehetősen ijesztő lehet azok számára, akik egy biztonságos, kiszámítható jövőre vágynak. A jelenlegi nyugati globális kapitalista rendszer mindenképpen pusztulásra van ítélve, mert kapzsiságon és kizsákmányoláson alapul, és tönkreteszi azokat a hagyományos kulturális és lelki értékeket, amelyek nélkül a fennmaradás és hosszútávú fejlődés elképzelhetetlen. Komoly gazdasági és pénzügyi szakemberek is figyelmeztetnek minket, hogy nehéz idők következnek. A gazdasági problémák országok, nemzetek, sőt honfitásak közötti konfliktusokhoz vezethetnek. A helyzet tanulsága az, hogy az emberiségnek vissza kell térnie a jól bevált hagyományos értékekhez, az egyszerűbb életmódhoz és a magasabb lelki tudatossághoz. Az változás nem lesz könnyű, de elkerülhetetlen. Jelen cikk megírásának nem a félelemkeltés a célja, hanem az emberek tájékoztatása és elgondolkodtatása.
A jóslatok néhány részletben még megváltozhatnak a jámbor és felvilágosult emberek küzdelmének eredményeként.

2011: Általános gazdasági nehézségek, az első az Egyesült Államokban, majd Európában. A kormányok elismerik, hogy a nyugati gazdaságok hanyatlását nem lehet visszafordítani.
2012 (ősszel): Az USA dollár összeomlik.
2013-ra: Az USA és szövetségeseinek csapatai elhagyják Afganiszthánt.
2013-tól - 2017 végéig: Az USA-ban zavargások, tömeges munkanélküliség, zavargások utcákon, fosztogatás, pisztoly csaták stb.
2013-tól 2016 őszéig: polgári zavargások, szegénység, zavargások a nagyobb városokban, harcok az európai városok között. Az európai vezetők Orosz és kínai csapatok segítséget kérik.
2017-re a helyzet kezd stabilizálódni, de új szövetségek és politikai rendszerek alatt. A stabilitás érdekében a többség hajlandó lesz feladni a szabadságjogait.
Bár nem feltétlenül lesz "harmadik világháború", 2040 előtt sok komoly konfliktus lesz a világon.
2018 és 2023: Afrikából származó új betegségek terjednek a nyugati világban.
2029 és 2034 között nagy éghajlati változások, ökológiai katasztrófák, árvizek, betegségek, stb. lesznek, amelyek óriási problémákat jelentenek a kormányok számára, és a világ az anarchia szélére kerül. A kormányok mérgező gázokat használhatnak a lakosság kontrollálása és csökkentése érdekében.
2029: Az India és Pakisztán közötti konfliktus megújul, és ez magában foglalhatja a nukleáris fegyverek bevetését is.
2035-tól: Az éghajlat stabilizálódik, és a szociális körülmények kezdenek rendeződni.
2046 (késő őszén): Egy aszteroida halad el a Földhöz közeli pályán, és súlyos földrengések és áradások lesznek az egész világon. Milliók fognak meghalni.

Ezután fokozatosan a lelki élet gyakorlása egyre kiemelkedőbbé válik, majd egy tízezer év hosszú aranykor következik, és a jelenlegi Kali korszak (vaskor; a viszályok és képmutatás kora) hatása szünetelni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő asztrológia válság jóslat indiai asztrológia jóslatok védikus asztrológia

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr992759682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása