HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Holdfázisok

2010.02.15. 11:10

Sokaktól hallottam már, olyat, hogy őket érdekli az asztrológia, de nem ez alapján tervezik az életüket. Ezzel nagyjából egyet is értek, mert az asztrológia nem arra való, hogy irányt mutasson az életünkben. Erre a filozófia és a vallásos tanítások alkalmasak. Ugyanakkor az életünk menedzselésében nagyon sokat tud segíteni, ezt személyes tapasztalatból mondom.

Az asztrológia kevésbé ismert ága a Muhúrta, amely annyit jelent, kedvező időpont meghatározása fontos eseményekhez. A Hold helyzete alapján lehet meghatározni, hogy egy adott időpontban a természet energiái kedvező vagy káros hatással vannak ránk. A Hold a védikus asztrológia rendszerében a legfontosabb égitest, többek között az elme jelzője. Ha a Hold növekvő fázisban van, és nagy, akkor kedvezőnek számít, és ilyen időpontban minden kedvező tevékenységet támogat. Ha viszont csökkenő fázisban van, és kicsi, akkor kifejezetten kedvezőtlen a hatása. Ha szeretnénk elmenni bulizni, és jól érezni magunkat, vagy randit egyeztetünk, vagy bármilyen hosszú távon fontos tevékenységet akarunk elkezdeni, kerüljük el a csökkenő holdfázis utolsó napjait, így sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Különösen a csökkenő hold utolsó napja kedvezőtlen, amelyet Amavasjának hívnak.

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia hold védikus asztrológia holdfázis holdfázisok dzsjotish

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr71759604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása