HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

A CSILLAGOK JÁRÁSA VÁLTOZÓ...

2014.11.05. 22:46

shani déva.jpgA SZATURNUSZ, A SZENVEDÉS URA JEGYET VÁLT

2014 november másodikán 14:53-kor a Szaturnusz kilép a Mérleg jegyből, és belép a Skorpió jegybe. A Szaturnusz a szemmel látható bolygók közül a leglassabb mozgású, ezért csak két és fél évenként vált jegyet. Ebből kifolyólag sokaknál jelentős változásokat vetít előre.

A Szaturnusz jelzi a karmánk nehéz aspektusát, az akadályokat, korlátainkat, késleltetést és szenvedéseket. Egy nagy tanító, amely az élet nehézségein keresztül tanít minket. Éppen ezért nem túl népszerű bolygó, de az intelligens emberek nagyon sokat tanulnak ezekből a megpróbáltatásokból, és így képesek előnyükre fordítani a nehéz helyzeteket.

Valójában a Mérleg a legjobb helyzet a Szaturnusz számára, mert ez a tetőzési jegye. Az égitestek a tetőzési jegyükben adják a legtöbb kellemes eredményt, és a legkevesebb kellemetlenséget. A tetőzési jegyükkel szemben van az esési jegy, amelynek hatása pont ellenkező: itt adják a legtöbb kellemetlenséget és a szinte semmi jó hatást. Az esésen kívül az ellenséges jegy is rossz helyzetnek számít, és a Szaturnusz a Skorpióban ellenséges jegyben van. Tehát a Szaturnusz nagyon is jól érezte magát a Mérlegben, de a következő jegy, a Skorpió nem jó helyzet neki, itt sokkal több gondot tud okozni. Az, hogy a nehézségek milyen formában nyilvánulnak meg, az egyes emberek születéskori állásain múlik.

Szaturnusz.jpgA Szaturnusz akkor hozza a legtöbb megpróbáltatást, amikor áthalad a születési holdjegyünk és a vele szomszédos két jegy felett. Ezt az időszakot nevezik Szade-szatínak, ami az élet hét legnehezebb éve. Ilyenkor minden törekvésünk nehezítve és késleltetve van, az elménk szenvedést és magányt él át, és az egészségünk is sokkal érzékenyebb. Ez az időszak nem kedvez az anyagias ambíciók beteljesítésének, ugyanakkor támogatja a lelki gyakorlatokban való elmélyedést és a belső megtisztulást. Aki ilyen dolgokkal foglalkozik, az kevesebbet él át a szenvedésekből.

Akiknek a Hold születéskor a Szűz jegyben állt, azoknak a Szade-szatí most véget ér, és ez örömteli dolog. Akiknek a Mérleg jegyben állt, azoknak a Szaturnusz mozgása mostantól távolodik a Holdtól, és ezért könnyebbséget hoz. Akiknek viszont a Skorpióban vagy a Nyilasban állt, azoknak nehezebb időszak következik.

Természetesen sok más egyedi hatás is lehetséges, a születési horoszkóp egyéni állásaitól függően, de ezeket most nem áll módomban kielemezni. A holdjegyek természetesen a keleti horoszkóp, vagyis sziderikus számítás szerint értendőek.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia india horoszkóp sors karma indiai asztrológia dzsjotish dzsjotis dzsjótis Szade szatí

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr926868707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása