HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

RÉSZLETES NASA FELVÉTEL A VÉNUSZ-NAP EGYÜTTÁLLÁSRÓL

2012.06.08. 11:21

A Vénusz-Nap együttállás a védikus(indiai) asztrológiában nem számít kedvező eseménynek. A bolygók akkora legfényesebbek, amikor a lehető legtávolabb, éppen szemben állnak a Nappal. Amikor együtt állnak vele, akkor vannak a legközelebb, és ilyenkor a Nap fénye teljesen elnyomja a saját sugárzásukat, 'elégeti őket'. Ennek megfelelően bolygóhoz tartozó analógiákban is káros hatás jelentkezik. A Vénusz a nők, a szerelem, a művészetek és zene bolygója, ezért az együttállás károsan hatott ezeken a területeken.

A NASA nagy felbontású felvétele az eseményről rendkívül látványosra sikeredett:

https://www.youtube.com/watch?v=4Z9rM8ChTjY&feature=b-mv

 

Szólj hozzá!

Címkék: nap asztrológia szerelem vénusz művészet indiai asztrológia védikus asztrológia dzsjótis együttállás vénusz nap

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr844573346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása