HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

AZ ÉVES HOROSZKÓP

2012.01.15. 16:23

Tovább folytatom sorozatomat, melynek célja, hogy bemutassam a horoszkópoknak az indiai(védikus) asztrológián belül fajtáit. A legtöbb ember ezek közül csak egyet vagy kettőt ismer, és a többiről még nem is hallott, pedig gyakran kerülünk olyan helyzetekbe, amikor egy bizonyos fajta horoszkóp hatalmas segítséget nyújtana a problémáink megoldásában vagy a céljaink elérésében.

Először a születési horoszkópról írtam, majd annak egy aspektusáról, a korszakolásról, amely az asztrológiai hatások időbeli megnyilvánulásával foglalkozik. A születési horoszkóp kétségkívül a horoszkópok legjobban ismert formája(az újság-horoszkópokon kívül, amelyeknek - finoman fogalmazva - nem sok értelmük van). A születési horoszkóp a születés adatai alapján készül, és az elemzése az egész életre vonatkozik. Mivel a születési adatok képezik az alapját, egyértelműen az előző életünkből hozott karmánk hatásait elemzi.

A horoszkópok következő fajtája az éves horoszkóp. Ez nagyon hasonlít a születési horoszkópra, csak abban különbözik tőle, hogy az éves horoszkóp egy adott születésnap idején fennálló bolygóállást elemzi, és a hatásai a következő egy évre vonatkoznak. Ha már ismered a születési horoszkópodat, és többet szeretnél megtudni a sorsodról, akkor a születési horoszkóp nagyon sokat segíthet neked. Ha születésnapi ajándékot szeretnél adni valamelyik barátodnak vagy rokonodnak, akit foglalkoztat az asztrológia, akkor az éves horoszkóp garantáltan aktuális is lesz.

Rendeld meg Te is a saját éves horoszkópodat!

Nagy Attila, asztrológus

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia elemzés horoszkóp sors karma végzet indiai asztrológia védikus védikus asztrológia véda dzsjotis éves horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr133549245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása