HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

KARMIKUS HULLÁMVASÚT - AZ ÉLET KORSZAKAINAK ELEMZÉSE

2012.01.06. 18:38

Az indiai asztrológiában a születési horoszkóp egyik legfontosabb része az élet különböző szakaszaiban várható hatások, események elemzésével foglalkozik. Mindnyájunk életének vannak olyan fontos pillanatai, amelyek fontos döntések elé állítanak minket. Ilyenkor nagyon sok múlik azon, milyen információkkal rendelkezünk a lehetséges választásaink következményeiből. Sokszor nehéz előre látni, hogy a különféle döntések milyen eredményhez fognak vezetni, és mindent megadnánk azért, hogy előre láthassuk a következményeket - és pontosan ebben segít az asztrológia. A ősi védikus írások az asztrológiát a legkiválóbbnak tartják minden tudomány közül, mert szemet ad nekünk, amelynek segítségével láthatjuk a jövőt.

 

Mi mindannyian parányi porszemek vagyunk ebben az univerzumban, ezért minden pillanatban hatalmas erők hatnak ránk, még akkor is, ha nem vagyunk tudatosak ezekről. Ebből következik, hogy a jobb élet reményében nem a világegyetemet kell megváltoztatnunk, hanem nekünk kell alkalmazkodnunk annak törvényeihez és hatásaihoz. Ez mindenképpen megtörténik, mert a parányi mindig engedelmeskedni kényszerül a hatalmasnak, és a rész mindig a teljes egész hatása alatt áll. Azonban nagyon fontos, hogy tudatosan törekedjünk a harmóniára, mert így nem kell az árral szemben úsznunk, ami egy lehetetlen vállalkozás lenne. Ha szembe szegülünk a természet erőivel, csak vesztesek lehetünk, ha viszont az összhangot keressük, az minden tekintetben a javunkra válik. A természettel összhangban cselekedni azt jelenti, hogy összhangban élünk a saját természetünkkel, és a ránk ható külső erőkkel is. Az asztrológia abban segít, hogy megismerjük a saját természetünket, és azokat az erőket, amelyek ránk hatnak, az életünk különféle szakaszaiban.

 

A bolygók születéskori állása a horoszkópunkban azt a karmát mutatja kódolt formában, amellyel megszülettünk, és amelyben életünk során részesedni fogunk. Azonban a benne jelzett hatások más-más része nyilvánul meg az életünk különböző korszakaiban. A hatások időbeli megnyilvánulását kétféle módszerrel elemezzük:

1. Különböző fajta korszakrendszerekkel, amelyekben a bolygók vagy a jegyek korszakai váltják egymást, és minden korszakukban az általuk képviselt hatások valósulnak meg. A korszakok sorrendje és időpontjai minden embernél különbözőek.

2. A bolygók tranzitmozgásai által. A bolygók folyamatosan keringenek az állatövben, és a különböző csillagjegyekkel, asztrológiai házakkal, és a bolygóknak a születési horoszkópban elfoglalt helyzetével kapcsolatba kerülve a karmánk különböző aspektusait nyilvánítják meg.

Ez a két módszer egymástól teljesen különböző, és a számításuk módjának és az időpontjaiknak sincsen kapcsolata egymással. Párhuzamosan működnek, és a teljes értelmezéshez mindkettőt figyelembe kell venni. Az ilyen elemzés fontos információkat ad, melyek az életünk tervezése során nagy segítséget jelentenek. Sokszor már egyetlen kis információ is hatalmas változást eredményez.Ahogyan a Védák elmondják, a karma nem örök; ezért ha magasabb rendű tudást szerzünk és annak birtokában cselekszünk, akkor befolyásolhatjuk a sorsunkat.

 

A mindennapi tapasztalataim során gyakran találkozok olyan esetekkel, amelyek megdöbbentően nagy egyezést mutatnak a horoszkóp jelzései és a valóságban történő események között. A legtöbb ilyen egyezéssel természetesen a saját horoszkópomban és életemben találkoztam. Ezek a tapasztalatok győztek meg a legmélyebben arról, hogy az indiai asztrológia nagyon megbízható és pontos tudomány.

 

Persze sok esetben a kapott információk nem egyeznek meg az ember vágyaival és elképzeléseivel, és ezt nagyon nehéz elfogadni. Ugyanakkor ezzel szembesülni az egyik legnagyobb áldás, amelyben egy fejlődni kívánó emberi lény részesülhet, mert segít felébredni abból az elmét behálózó illúzióból, hogy a világon minden értünk és számunkra létezik. A tudattalanból feltörő vágyaknak feltétel nélkül való engedelmeskedés nem a boldogság igazi útja. Amikor erre ráébredünk, lehetőséget kapunk arra, hogy magasabb szintre emeljük a tudatunkat és a törekvéseinket, és elinduljunk a valóság felismerésének és az igazi boldogság elérésének útján.

 

Rendeld meg Te is a saját horoszkópodat!

Nagy Attila, asztrológus.

astroati@gmail.com

06 30 322 23 85

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia horoszkóp sors karma védák védikus asztrológia véda dzsjótis

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr213524912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása