HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

A SZATURNUSZ JELENLEGI KEDVEZŐ BEFOLYÁSA. ÉLJ A LEHETŐSÉGEIDDEL!

2011.12.07. 16:23

Nemrég lépett a Szaturnusz a Mérleg jegybe, ami számára a legkedvezőbb helyzet. 2011.11.15-től 2014.11.02-ig fog ebben a jegyben tartózkodni. A mai bejegyzésem arról fog szólni, hogy mi ennek a kedvező hatása, és hogyan tudod a hasznodra fordítani.

Az asztrológia ősi tudománya szerint a bolygók helyzete nagyon jól megmutatja az adott időszakra vagy időpontra jellemző karmikus hatásokat. Minden egyes bolygóállásnak sajátos hatása van, amelyet csak a hozzáértők tudnak megfejteni. A hatás egyik része, mindenkire vonatkozik, másik része a különböző emberekre másképpen hat. Most természetesen a mindenkire érvényes hatásokról lesz szó.

A védikus asztrológiában az állatövnek tizenhat féle felosztása létezik, ezért ugyanannak a horoszkópnak is ugyanennyi rajzolata van. Egy bolygó helyzetét csak úgy lehet pontosan megérteni, ha mind a tizenhat horoszkópban megvizsgáljuk a helyzetét.

A fent ismertetett tágabb időszakon belül, most az a különleges helyzet áll fenn, hogy egy ideig a Szaturnusz egyszerre sokféle részhoroszkópban van nagyon kedvező helyzetben. Ez egy rendkívül ritka és előnyös eset. A Szaturnusz visszafelé mozgása miatt a közeljövőben három ilyen időszak is lesz: 2011.11.15-től 2011.12.08-ig, 2012.04.11-től 2012.05.15-ig, és 2012.08.04-től 2012.09.03-ig. Ilyen bolygóállás csak harminc évvel később fog előállni újra.

A Szaturnusz bolygó nagyrészt olyan analógiákat képvisel, amelyek mai világunkban (sem) túl népszerűek. Ilyenek a szenvedés, a csalódás, a betegség, a halál, az öregkor és a veszteségek. Ezeknek a káros hatások a jelenlegi helyzetben visszaszorulnak. A bolygó kedvező tulajdonságai a ragaszkodásmentesség, a vezeklés, a lemondás, a kitartás, az önfegyelem, valamint még ide tartozik a szenvedők segítése és az áldozathozatal. Ezeket az ember nem anyagias érdekből gyakorolja, hanem mások segítése vagy a lelki fejlődés érdekében.

Tehát az említett időszakok támogatnak minden lemondást, a fogyókúra végzését, a böjtölést, és a magasabb célokért hozott áldozatokat, melynek során a végrehajtó túllép a saját érdekén és egóján. Ebben az időszakban sokkal sikeresebbé válhatsz ezekben a dolgokban, és a folyamat végzése is könnyebb lesz. Ha például régebben erőtlennek bizonyultál a fogyókúrában, és még időszerű a dolog, akkor itt az alkalom, hogy felülemelkedj a gyengeségeden. Ebben még sikeresebb lehetsz, ha egyben csökkenő Holdnál próbálkozol. Én éppen most fejeztem be egy három napos böjtöt a test megtisztítása és az önfegyelem fejlesztése céljából, és mindez sokkal könnyebben ment, mint bármikor korábban.

A szegények segítésében és a másokért hozott áldozatokban is támogatva leszel, és így kedvezőbb eredményekre számíthatsz. 

A Védák azt tanítják, hogy a tiszta szívvel, önzetlenül és jó célra adott segítség, a végrehajtót boldog és szerencsés jövőhöz vezeti. Az így cselekvő biztos lehet benne, hogy fáradozása nem fog kárba veszni, mert a kedvező karmának köszönhetően a jövőben jobb helyzetbe fog kerülni. Napjaink pénz- és nyereségközpontú világában az ilyen szellemiség és cselekedetek sajnos háttérbe szorulnak. Az üzlet- és pénzemberek többsége csak akkor hajlandó adományozni, ha azt leírhatja az adójából. Az ilyen önző és szűklátókörű gondolkodás súlyos gazdasági válságokhoz és konfliktusokhoz vezet, amitől mindenki szenved. Arra is oda kell figyelni, hogy a segítség valóban jó helyre menjen. A jó tetteket megfontoltan és nyereségvágytól mentesen kell végezni. Mindenkinek azt ajánlom, hogy az eredményektől függetlenül végezzen önzetlen és odaadó tetteket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia horoszkóp szaturnusz adományozás védák védikus asztrológia kedvező csillagzat dzsjotish dzsjótis szegények segítése kedvező csillagállás csillagbölcselet

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr393445911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása