HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

TUDATMÓDOSÍTÁS FÉNNYEL

2011.11.02. 14:01

A FÉNY MINT A TUDATMÓDOSÍTÁS ESZKÖZE

Szeretem az interneten böngészni a tudományos híreket és a hasonló témájú cikkeket. Ídőről-időre találok olyan cikkeket, amelyekban egyesek a tudományra hivatkozva leszólják és áltudománynak bélyegzik az asztrológiát. Mivel asztrológus vagyok, és meg vagyok győződve arról, hogy mindez csak hamis propaganda, megtévesztés, engem ez eléggé zavar. Jellemzően különbözőbuta okoskodással és megalapozatlan kutatásokkal érvelnek. Most szeretnék megosztani veletek néhány olyan publikációt, amelyek ennek az ellenkezőjét támasztják alá.

A védikus asztrológia neve Dzsjótisz, amely fényt jelent. Az ősi tanítás szerint a csillagok és a bolygók nagyrészt a fényen keresztül fejtik ki a hatásukat, így befolyásolják az élőlények sorsát. Az asztrológia elleni propaganda ellenére, a fény tudatmódosító hatását a modern tudomány elismeri, és sajátos technológiákat alakított ki ennek alkalmazására, a mindennapi élet és a haditechnika terén is. Lássunk ebből néhány érdekes példát. Mindezeknek a technológiáknak a veszélyeiről is szólni fogok.

 
AGYHULLÁM-HANGOLÁS

Az agytréner készülék már másfél évtizede jelen van hazánkban. A NASA kutatói fejlesztették és adták ki a nagyközönség számára a nyolcvanas években. Ez azt is jelenti, hogy ez egy elég régi technológia. Ez egy olyan eljárás, amelynek során az emberek megengedik, hogy egy készülékkel felmérjék az agyuk elektromos állapotát, ebből kielemezzék a tudatállapotukat, majd mesterséges módon, fény- és hangjelekkel módosítsák azt. Néhány idézet a készülékről magyar nyelven megjelent cikkekből:

”Az agyhullám-hangolás egy olyan eljárás, amely által tetszőlegesen megválasztott tudatállapotot lehet előidézni az emberi agyban, egyenletes ritmusú hang- vagy fény-impulzusok segítségével. Mindezek segítségével kívánság szerint mozgósíthatjuk olyan képességeinket is, mint például az intelligencia, a kreativitás, fejlett memória, a lelki gyógyulás (az önmagunkkal és emlékeinkkel való szembesülés és megbékélés) és a testünk öngyógyító képessége. *

 Az agytréning lényege a frekvenciában, a rezgésben van. A fényt és a hangot használjuk a jel, másként fogalmazva: az információ bejuttatására.” (Dr. Lück Jenő pszichológus, mentőorvos, agytréner)

A napszemüveghez hasonlatos szemüvegben villódzó parányi fényforrások érdekes, színes, mozgó formákat rajzolnak – elménkben, a fülhallgatóból érkező ütemesen zümmögő, doboló jelek utasításait azonnal hasznosítja az agy. A saját készülékkel rendelkezők kéthónapos kurzuson kapnak a kezeléséhez elengedhetetlen saját élményű képzést, agytréneri kísérettel. Az elmetornát már a négyévesek is elkezdhetik: segít leküzdeni a tanulási nehézségeket, kreatívabbá, magabiztosabbá, elfogadóbbá nevel. Csökkenti a feszültséget, gyorsítja a reakciókat, javítja a memóriát – korhatártól függetlenül.

„Agytrénerem minden előírását betartva elkezdtem a passzív meditációs gyakorlatokat. Aztán valami furcsa történt: újra energikus lettem! Az agytréner-készülék és agytrénerem nélkül ez, bizony, nem sikerült volna. Köszönet érte a készülék megalkotóinak is!” (Dr. Domján László belgyógyász-reumatológus, az agykontroll hazai atyja) **

Szóval a fényt és a hangokat lehet használni az emberi tudat megváltoztatására. Az elv alkalmazása végül is nem újdonság, erre vannak ősi módszerek, mint a meditáció. Csak a modern alkalmazás tűnik újnak. Az agyba a legtöbb információ a szemen és a fülön keresztül áramlik, fény és hang formájában. A agyba beérkező információ 85%-a fény, 5% hang. Ez jó lehetőséget nyújt a tudatba való mesterséges beavatkozásra.

Ez a technika nem más, mint tudatmódosítás, más néven agymanipuláció, egy kedves és vonzó módon előadva. Világosan kimondják, hogy ezzel a technikával ”tetszőlegesen megválasztott tudatállapotot lehet előidézni az emberi agyban. Persze jól hangzik, hogy az embereket békéssé és energikussá teszik vele, de a készülék tökéletesen alkalmas ennek az ellenkezőjére is. Én meglehetősen szkeptikus vagyok minden ilyen mentális beavatkozással szemben. Úgy gondolom, hogy minden ilyen eszköz idővel függővé és gyengévé teszi az embert. Ezzel a technológiával konkrét gondolatokat is be lehet azonosítani. Mi van, ha az ember gondolatairól nyert adatokat, és az agyhullám-hangolást a beleegyezésünk ellenére, más célokra használják fel? Egy kis békéért cserében az emberek hajlandóak feláldozni a legbensőbb magánszférájukat, a gondolataik bizalmasságát és függetlenségét. Szomorú, hogy a legtöbb ember el sem gondolkodik ezen.

A technológia elterjedésével és természetessé válásával nemsokára jöhet a gondolatrendőrség, hogy letartóztassa azokat az emberet, akik valami rosszra gondoltak. Végülis ez praktikusnak tűnik - így gyakran meg lehetne előzni a bűneseteket. Persze a nagyközönség számára ez így elég rosszul hangzana. Az emberek csak akkor fogadják el az új technikákat, ha először a jótékony hatású alkalmazásait ismerik meg. És számíthatani lehet rá, hogy miután hozzászoktak, már nem fognak lemondani róla.

Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez az agytréner készülék régi cucc. Ma már ez a technológia beültethető csipp formájában is létezik, amely az idegrendszerhez csatlakozva folyamatosan figyelemmel kíséri az ember tudatát, és bármikor képes beavatkozni annak állapotába.

Egy szó mint száz, én senkinek sem engedném meg, hogy feltérképezze a tudatomat, a gondolataimat, majd mesterségesen módosítsa azokat. És másoknak sem ajánlom. Maradjunk meg inkább a meditáció, az imák stb. hagyományos módszereinél.


POLITIKAI KONTROLL ÉS HADIIPAR

A gondolatok felderítésére és módosítására vonatkozó tudomány új távlatokat nyit a politikai kontroll és a hadászat terén. Ez az a terület, amelyet a legjobban finnanszíroznak, ezért itt a legnagyobb a fejlődés, ugyanakkor az eredmények titkosan vannak kezelve, a meglévő csúcstechnikáról általában kevés információ szivárog ki. A következő idézeteket Alan Watt-nak egy előadásából vettem át. Hely hiányában csak az idézeteket közlöm; ugyanakkor mindenkinek ajánlom az eredeti előadást.

 

Az “Uj Kilatasok a Világra” cimu riportban, amit az USA Légiereje Tudományos Tanácsadó Testülete irt, az 1996-os Kiegészitő Kötetben, amely cime “Légi és Űrbeli Hatalom a 21-ik Századra”, a 89-90 oldalakon ez található:

“Elképzelhető olyan elektromágneses energiaforrások kifejlesztése, amelyek által kibocsátott energiák pulzálhatók, alakithatók, és fókuszálhatók, és amelyek bekapcsolódnak az emberi testbe, olyan módon, hogy az lehetővé teszi az energiakibocsátónak, hogy meggátoljon akaratlagos izommozgásokat, hogy kontrolláljon érzelmeket (és ennélfogva, cselekedeteket), hogy alvást idézzen elő, hogy szuggessziókat adjon át, és hogy beavatkozzon mind a rövid, mind pedig a hosszútávú memóriába, hogy egy komplex élményt előidezzen, vagy egy komplex élményt kitöröljön.” 

1998 tavaszán, a “Parameters” –ben, ami az USA Hadserege Hadi Kollégiuma negyedéves magazinja, Timothy L. Thomas irt egy cikket, aminek a cime: “Az Agynak Nincs Védőfala a Behatolás Ellen.”  És a cikk annak a megmagyarázásával folytatódott, hogy az emberek mit tapasztalhatnak a közeljövőben.  Ezt mondja:  

“Nemrég egy orosz katonai ujságcikk egy kissé más oldalról világitotta meg ezt a problémát, kijelentvén, hogy ‘az emberiség egy pszichotronikus háború küszöbén áll’, ahol az agy és a test van a középpontban.  Az a cikk orosz és nemzetközi próbálkozásokat tárgyalt arra nézve, hogy VHF (Nagyon Nagy Frekvenciás) generátorokkal kontrollálják az emberek pszicho-fizikai állapotát és döntéshozási folyamatát. A testet nemcsak be lehet csapni, manipulálni, vagy félreinformálni, hanem úgyszintén le is lehet állitani, vagy tönkretenni – éppugy, mint bármi más adatfeldolgozó rendszert.  Az “adatokat” amiket a test külső forrásokból kap – mint pl. elektromágneses, vortex (örvénylő), vagy akusztikus energiahullámokat – vagy amiket a test maga hoz létre a saját elektromos vagy kémiai ingerei által, ezeket manipulálni lehet vagy meg lehet változtatni éppúgy, mint ahogy az adatokat (információt) bármely felépitett szerkezetben (hardware-ben) meg lehet változtatni.” 

1987-ben, a “Főügyész Konferenciája a Nem-Egészen Halálos Fegyverekről” című dokumentumból véve, Sheri Sweetman ezt közölte:  

“Némi bizonyiték és egy jo adag feltételezés van arra nézve, hogy a rendkivül alacsony frekvenciájú (ELF) sugárzás hányingert és zavarodottságot tud okozni.  Egy kutató állatokat vetett alá ELF (elektromágneses) sugárzásnak hosszú, beplántált elektródákon keresztül, és szerinte hasonló eredmények idézhetők elő messziről is, elektródák nélkül.  Egy résztvevő felvetette, hogy ideálisan szükséges lehet kifejleszteni annak a képességét, hogy ezeket az elektromágneses mezőket specializált célokra használják, peldául arra, hogy alvást vagy zavart állapotot idézzenek elő velük [embereken].  Ismert dolog, hogy alvás idézhető elő elektródákkal az agyban, és orosz tudósok azt állitják, hogy ők képesek voltak távolról is alvást előidézni.”

A “Microwave News” (Mikrohullámú Hirek) 1988 juniusi számában ez jelent meg:

“Az USA hadseregének megvan a maga terméke – a Rádiófrekvenciás Fegyver.  A “Defense News” 1987 Augusztus 24-i számában az Adelphia-i Diamond Labs kutatóját, John Rosado-t idézték, aki azt mondta, hogy a hadviselés jellege teljesen meg fog változni az RF (rádiófrekvenciás) fegyverek használatával.  Rosado azt is megjegyezte, hogy az RF sugárzást széleskörű csatamezőkön fogják használni, lépcsős felállásban.” 

1994 Julius 21-én ez volt a[z  USA] Külügyminiszter-Helyettes honvédelmi törvénytervezetében a következő cimen: “A Honvédelmi Minisztérium Irányadó Politikája a Nem-Halálos Fegyverekre Nézve”:

“A fentiekben használt “ellenfél” kifejezés annak a szélesebb értelmében, magában foglalja azokat, akik nem kinyilvánított ellenségek, de akik olyan tevékenységeket folytatnak, amit mi  [t.i.  a kormány]  meg akarunk szüntetni. Ez az eljárási politika nem zárja ki a nem-halálos fegyvereknek a törvényesen megengedett hazai használatát az USA katonai erői által, annak az érdekében, hogy a törvényt rákényszeritsék a lakosságra.”


A LELKI DIMENZIÓ

A Védák tanításai szerint mindannyian örökkévaló lelki lények vagyunk. Mindannyian parányiak vagyunk, ezért természetes, hogy Isten - a legfőbb hatalom - törvényeinek irányítása alatt állunk. A szabad akaratunk, ismereteink, vágyaink és lehetőségeink birtokában, saját döntéseinknek megfelelően cselekedeteket végzünk, amelyekért felelősek vagyunk, és ezért el kell fogadnunk a tetteink visszahatásait. Ezt a természeti törvényt karmának nevezik. A karma törvényének működését a felsőbb hatalmak irányítják: Isten elrendezése által a csillagok és a bolygók. Mi parányi porszemekként élünk a hatalmas univerzumban, ezért természetes módon a természet törvényeinek hatása alatt állunk. Ha tudást szerzünk, és elsajátítunk olyan erényeket, mint az alázat és az önfegyelem, akkor fokozatosan megváltoztathatjuk a tudatunk és tetteink minőségét, és egy magasabb szintre juthatunk. Ezeket az erőfeszítéseket azonban semmilyen technológia nem pótolhatja.

Nincsen annál híúbb és értelmetlenebb próbálkozás, mint hogy megpróbáljunk az anyagi természetnek az urává válni. A hatalomvágytól megtévesztve sok olyan ember van, aki szeretne uralkodni a világ és az emberi társadalom felett. Ezek a hatalommániás emberek egyre jobban belefeledkeznek az önző játékaikba, és mindenre hajlandóak azért, hogy megvalósítsák beteges vágyaikat. Terveket szőnek a hatalom elérésére és a társadalom feletti tökéletes kontroll megvalósítására. Terveik megvalósítása érdekében bárkin átgázolnak, lelkiismeret furdalás nélkül. Sajnos a modern technológia fejlődése olyan eszközöket ad a kezükbe, amely különösen veszélyessé teszi a próbálkozásaikat. A modern tudomány és technológia a kezdetektől fogva az anyagi természet és a társadalom feletti teljes uralom megvalósítását szolgálta. Ezt minden egyes új technológia bevezetésénél fontolóra kell vennünk. A újdonság érzése, a reklámok és a kényelem fokozása csábító vonzerővel ruházza fel a különféle gépeket és kütyüket, azonban a hosszú távú hátrányok és veszélyek sokkal nagyobbak, mint az előnyök.

Az agyat és a tudatot fénnyel, különféle rádiófrekvenciákkal és hanggal módosító vívmányok azért lettek kifejlesztve, hogy segítségükkel a bolygók és a csillagok hatásához hasonlóan befolyásolják és kontrollálják az emberek tudatát. Ez a történelemben még soha nem látott globális diktatúrához vezethet, melyben még a gondolataink és vágyaink sem lehetnek igazán a miénk, és a szabad akaratunk által nyújtott lehetőségek rendkívüli módon beszűkülnek. Csak rajtunk áll a döntés: szembeszállunk a kedvezőtlen folyamatokkal, vagy a különféle mézesmadzagokat elfogadva önként besétálunk a ''digitális kánaánba''.

Ebben az anyagi világban már eleve irányítás alatt állunk. Ahelyett, hogy a világot próbálnánk megváltoztatni, inkább próbáljuk megérteni önmagunkat, a minket körülvevő világot és mindezek forrását. Ha a dolgok lényegét értjük meg, ez a tudás automatikusan megváltoztatja a tudatunkat és az egész életünket. Sok problémák, amit azelőtt fontosnak tartottunk, magától is megoldódik. Nem a világot kell megváltoztatni, hanem önmagunkat. A bolygók és a csillagok hatása a sorsunkon keresztül egy jóindulatú tanítás. A nehézségek valójában fontos ösztönzői a fejlődésnek, és valódi fejlődésre ösztönöznek. Viszont ha mindenféle mankókkal, mesterséges tudatmódosítással menekülünk a valóság elől, az csak eltávolít a megoldástól. A védikus bölcsesség és asztrológia őszinte tanulmányozása, horoszkópunk ismerete azonban valódi segítséget nyújtanak.



Idézetek:  

* http://www.bestbuynet.hu/brainsync.htm

** http://www.kiskegyed.hu/formaban/az-agytrening-csodaja-30386.html

*** Alan Watt előadásának magyar nyelvű átirata: http://www.alanwattsentientsentinel.eu/hungarian/transcripts/HUN_2007May18_Alan_Watt_Blurb_YourThoughtsAreNotYourOwn.html

Tvábbi előadások tőle: http://www.alanwattsentientsentinel.eu/hungarian/transcriptsHungarian.html

Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia fény csillagjegyek agymanipuláció csillagzat tudatmódosítás indiai asztrológia csillagképek védikus asztrológia hadászat dzsjótis jyotish dzsjótisz politikai kontroll agycsipp

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr683347744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása