HTML

Indiai asztrológia

A csillagok állásából megismerheted a karmádat, megtudhatod, hogy milyen természettel és képességekkel rendelkezel, milyen élethelyzeteket tartogat számodra a jövő, és hogyan tudsz jobban élni a lehetőségeiddel.

Rovatok

1%

Linkblog

Miner

Feedek

Asztrológia kutatás

2008.11.30. 01:00

Az asztrológia a csillagok és bolygók állásából következtet az egyének természetére, jellemére, életeseményeire. Mivel konkrét hatásokat kapcsolat bizonyos bolygóállásokhoz, ezért hatása ellenőrizhető. Az ilyen kutatásokat sajnos megnehezíti, hogy a különféle kombinációkahoz tartozó állítások megítélése erősen szubjektív. Vagyis ha azt állítom, hogy a Kos aszcendenssel született emberek meggondolatlanok, akkor lehetséges, hogy ugyanazt az embert két különböző megfigyelő másképpen ítéli meg: az egyik szerint meggondolatlan, a másik szerint nem. Emiatt nehezebb az eredményt pontosan kiértékelni.

Kereshetünk olyan állításokat, emlyek kevésbé vagy egyáltalán nem függenek az egyéni megítéléstől. Ebben az esetben a legjobb módszernek azt tartom, ha régebben élt emberek horoszkópját hasonlítjuk össze az életrajzukkal. Mindenképpen sok régebben élt ember viszonylag pontos horoszkópjára lenne szükség, természetesen olyan emberektől, akiknek az életrajzuk is elérhető. A régebben élt emberek horoszkópjának tanulmányozása a legjobb módszer az asztrológiában való fejlődésre. Azoknak is ajánlom, akik kritikusak az asztrológiával szemben, mert az esetek többségében semmit sem értenek ahhoz, amit kritizálnak.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás asztrológia áltudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagzat.blog.hu/api/trackback/id/tr76795597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása